Kinas Grand Prix uppskjutet

Nu är det officiellt att Kinas Grand Prix blir uppskjutet på grund av coronaviruset som riskerar allas hälsa. Evenemanget som skulle gå under 16-19 April har lett till att det nu istället blir en månads uppehåll F1-kalendern som sommaruppehållet. FIA valde att skjuta upp evenemanget efter diskuterat med Juss Sports Group som är promotorn för Kina’s Grand Prix.

Planen är att hålla koll på hur situationen utvecklas och se om man kan hitta ett nytt datum framöver.

2 Comments

  • best cbd oil

    Fantastic website you have here but I was curious about if you knew of any community forums that cover the same topics discussed here? I’d really like to be a part of online community where I can get advice from other knowledgeable people that share the same interest. If you have any suggestions, please let me know. Many thanks!|