fbpx

Renault förhandsvisar sin bil

Renault hade ett event idag i Paris för sin nya bil RS20.

Dock visades inte bilen i verkligheten utan det publicerades lite förhandsbilder i 3D på bilen online. Daniel Ricciardo and Esteban Ocon kommer testa den nya bilen i Barcelona nästa vecka och då kommer vi få se den färdiga versionen.

Daniel Ricciardo (AUS) och Esteban Ocon i Renaults färger.
(L to R): Mia Sharizman (MAL) Renault Sport Academy Director; Max Fewtrell (GBR) Renault Sport Academy Driver; Christian Lungaard (DEN) Renault Sport Academy Driver; Esteban Ocon (FRA) Renault F1 Team; Daniel Ricciardo (AUS) Renault F1 Team; Cyril Abiteboul (FRA) Renault Sport F1 Managing Director; Guanyu Zhou (CHN) Renault Sport Academy Driver; Oscar Piastri (AUS) Renault Sport Academy Driver; Hadrien David (FRA) Renault Sport Academy Driver. Renault F1 Team Season Opener, Renault, Paris, France.