fbpx

Nya teamet AlphaTauri har lanserat sin bil AT01 för 2020

Scuderia Toro Rosso har blivit Scuderia AlphaTauri Honda till 2020. Deras bil och image lanserades i ett spektakulärt event i Salzburg, Österrike under fredagkvällen. Det italienska stallet med sin bas i Faenza, Italien ägs fortfarande av den österrikiska energidryck tillverkaren Red Bull och är systerstall till Red Bulls andra formel 1-stall Red Bull Racing.

Namnet AlphaTauri är taget från Red Bulls egna modehus med samma namn. Stallet behåller Toro Rosso’s förare från förra säsongen, det vill säga Pierre Gasly och Daniil Kvyat. Helmut Marko och Franz Tost forsätter som stallchefer för AlphaTauri.

Nedan kommer dom första officiella bilderna av Scuderia AlphaTauri AT01 och lite bilder från lanseringen.

Pierre Gasly
Daniil Kvyat
Scuderia Alpha Tauri’s logo.